Itaalia külalistemaja šokeeris inimesi teatega, et ei luba ööbima loomi ega geisid

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geid käest kinni hoidmas
Geid käest kinni hoidmas Foto: Vida Press

Hiljuti avastas homoseksuaalne paar Ciufo külalistemaja broneerides, et see polegi võimalik, kuna omanik ei luba majas ööbida samasoolistel paaridel ega loomadel.

Massimo Arcangeli oli panemas paika viimaseid detaile oma puhkuseplaanis, kui ta märkas Santa Maria aleviku külalistemaja märget, et koht ei majuta homoseksuaale, vahendab Independent.

«See pani mind koheselt mõtlema siltidele, mida natsid kunagi poodide akendele riputasid sõnumiga: ei mingeid koeri ega natse. Sellest on möödunud 70 aastat, kuid lugu ei saa ignoreerida,» kommenteeris Arcangeli.

Itaalia suurim geide organisatsioon Arcigay nõudis loost kuulnuna külalistemaja eemaldamist Booking.com ning teistelt majutuse broneerimise saitidelt.

Külalistemaja omanik Filippo Mondella kommenteeris Radio Capitalile, et ta kirjutas selle märkuse samal ajal kui sõitis. Mees kinnitas, et ta ei tahtnud kedagi sellega solvata ning isegi kui ta ei soovi kõlada nagu koopainimene, siis ei aktsepteeri mees siiski oma majutusasutuses geisid ega koeri.

Katoliiklane Mondella väitis, et nõue oli kirjutatud kiiruga ning ta ei soovinud sellega näidata, et koerad ning homoseksuaalid on tema jaoks peaaegu sama tähendusega. Siiski kaitseb omanik oma seisukohta geide majutamise keelu kohta, sest tema jaoks on usk väga tähtis.

Eelmisel aastal tegid Itaalias LGBT inimesi puudutavad seadused suure muutuse, lubades ka samasoolistel abielluda. Samas püsivad riigis siiani inimeste eelarvamused samasooliste abielude kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles