Reisi stressivabalt!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapan
Jaapan Foto: Germalo Reisid

Kahtlemata olete end aeg-ajalt tabanud mõttelt, mis tunne oleks kõndida mööda uusi põnevaid radu, sõita mööda äkilisi mägiteid või näha kui kaunilt sillerdab helesinine ookean päikesevalguses. Pole midagi meeldivamat, kui kogeda uusi elamusi heas seltskonnas. Teile tuleb appi juba 25 aastat Eesti turul tegutsenud usaldusväärne reisikorraldaja  Germalo Reisid, kelle reisikalendris on suurim valik sihtkohti  kultuuri-, puhkuse- ja eksootikareiside näol.

Tihti peame kõige soodsamaks reisimise viisiks ise broneerida hotell, transport ning lennupiletid. Ent omal jõul reisi organiseerimisega kaasneb ka suur vastutus ning risk, et kõik ei pruugi alati plaanipäraselt sujuda. Reisi õnnestumiseks tuleb reisijal end põhjalikult kurssi viia sihtkoha ning võimalike lisakulutuste ja riskidega.

Miks valida pakettreis reisikorraldajalt – mugavus. Reisipakett koosneb tavapäraselt lennupiletitest, transfeerist majutuskohta, majutusest valitud hotellis ning toitlustusest vastavalt paketile. Nii kogu kultuuriprogrammi kui ka reisi õigeaegse võimalikult sujuva toimumise eest vastutab reisikorraldaja.

Germalo Reiside valikus on kultuuri- ja puhkusereisid, kus ööbitakse kogu reisi vältel samas hotellis, reisi ajal on ette nähtud ka ekskursioonid, mil sõidetakse vaatamisväärsusi vaatama või linnaga tutvuma. Kultuuri- ja puhkusereisidel on võimalik võtta ka mõned päevad lõõgastumiseks, mille puhkaja veedab omal soovil hotellis või rannas ning saab reisikorraldajalt mõtteid, kuhu minna ja mida teha.

Kultuurireisid on hea võimalus ühe reisi ajal tutvuda põhjalikult ühe või mitme maa kultuuri, tavade ja kommetega. Reisi ajal külastatakse vaatamisväärsuseid ning tutvutakse põhjalikult nii riigi ajaloo kui ka tänapäevaga. Reisiprogrammid on koostatud kogenud projektijuhtide poolt, kes arvestavad iga sihtkoha eripära ning võimalustega. Kultuurireisid muudavad kirkaks sihtkohti hästi tundvad giidid, kes jagavad oma teadmisi reisijatega.  Germalo Reiside professionaalsed giidid aitavad Teil sisustada täiusliku reisi riigis, mida soovite põhjalikumalt tundma õppida.  Paljudel kultuurireisidel on reisil  lisaks giidile ka reisijuht, kes vastutab kogu programmi eest ja tagab reisijate heaolu igas olukorras .

Valides kultuurireisi, reisite „esimeses klassis”, muresid ei ole, kõige eest hoolitseb Germalo Reisid ning Teil on võimalus keskenduda sihtkohale ja nautida emotsioone- kõik muu organiseerivad suurte teadmistega giid ja hooliv reisijuht.

Tahad proovida? Külasta meie veebilehte, heitmaks pilku meie  parimatele pakkumistele ja saamaks reisikonsultatsiooni juba täna.

Copy
Tagasi üles