5 ideed põnevaks aastavahetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Baltic Tours

Uus aastanumber, uus elu, uued lubadused, uued tutvused. Miks mitte võtta uus aasta vastu teisiti, kui varem! Pakume viis ideed elu meeldejäävaima aastavahetuse pidamiseks!

1. Otse ja omadega: Kanaari saared

Kanaari saari võib pidada põhjamaalaste suvilaks. Igal talvel pakib suur hulk inimesi oma kohvri, et nädal või kaks päikesesaartel puhata. Reisikorraldajate otselennud  teevad sihtkohta jõudmise mugavaks ning hea tasemega hotellid ja teenindus, täpselt paras kliima, mõnusad rannad ning mõistlik hinnatase lubavad muretut puhkust igale maitsele.

Foto: Baltic Tours

2. Kultuuri ja muusikat: Viin

Klassikalise muusika, ballitantsude ja Euroopa kõrgkultuuri austajad peaksid ilmtingimata end Viini poole suunama. Seal kogetud elamused jätavad hinge jäljed pikaks ajaks ning nende kirjeldamiseks ei jätku iial piisavalt kauneid sõnu.

Elegants, euroopa kõrgkultuur, imelised arhitektuuripärlid, klassikaline muusika, Viini valss, Mozart, Klimt, kohvikute sulnis atmosfäär, Wiener Schnitzel ja Apfelstrudel ning hobukaarikud.

Foto: Baltic Tours

3. Mitu kärbest ühe hoobiga: Kruiis

Kruiisireis on üks muretuim ja mõnusaim viis veeta oma aastavahetus laeval, mis on kui ujuv linn täis hunnitut hoolitsust ja tähelepanu ning lugematul arvul tegutsemis- ja nautlemisvõimalusi. Nii võid aasta esimesel päeval ärgata Floridas, Kariibidel, Mehhikos, Galapagose saartel või Uus-Meremaal.

Kruiis ei ole ainult mugav vaid annab ka võimaluse külastada ühe reisi jooksul võimalikult paljusid erinäolisi sihtkohti ja seda väga mõistliku hinnaga.

Foto: Baltic Tours

4. Glamuurseim pidu kogu linnas: Starlight Cabaret esitleb!

Ka kodumaal on võimalik sel aasta maagilisimal ööl kogeda midagi tõeliselt enneolematut ja seda pealinna südames, legendaarses hotellis Viru, glamuurseimal aastavahetusepeol restoranis Merineitsi!

Sind ootab maitsemeeli paitav õhtusöök, vapustav show, vahva seltskond ja muidugi värvikirev ilutulestik.

Foto: Baltic Tours

5. Luksus: Kõik hinnas kuurordid Kariibidel

Kui aga eelistad veeta aastavahetust luksuslikel liivarandadel, siis Sandalsi kuurordid on selleks mõeldud. Kariibi mere saartel asuvad kuurordid pakuvad luksuslikku majutust koos kõik hinnas esmaklassilise teenindusega.

Lisaks niisama rannal lesimisele on võimalik hotellides tegeleda suure hulga erinevate aktiviteetidega nagu sukeldumine, tennis, rühmatreeningud, golf ja palju muud. Sandalsi kuurordis on elu nagu lill ja Sinu tööks on vaid lõõgastuda. 

Foto: Baltic Tours
Copy
Tagasi üles