Lennukis pakuti reisijale kümme aastat tagasi aegunud toitu (1)

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiss lennukis toitu söömas
Poiss lennukis toitu söömas Foto: Vida Press

Lennukis pakutavat toitu peavad paljud reisijad kehvaks ja maitsetuks. Puhkuselt naasev inglane kohkus oma toitu nähes eriti, sest täheldas söögipoolise pakendil aegumistähtaega, mille kohaselt oli toit juba kümme aastat tagasi halvaks läinud.

Adrian Bell ning tema naine Lindsey lendasid Kreeka puhkusereisilt tagasi kodumaale, kui neil teel kõht tühjaks läks ning nad seepeale stjuardessilt võileiva tellisid, vahendab Travel and Leisure. Mees üllatus kui ta saadud juustuvõileiva pakendit uuris ning leidis, et aegumistähtajaks oli märgitud 16. juuni 2007.

«Ma rääkisin meeskonnale, et toidu aegumistähtaeg on ammu möödas, kuid nemad vaatasid lihtsalt päeva ning kuud, mitte aastat. Pakendil seisis 16.06.2007, see oli 10 aastat tagasi. Stjuardessid väitsid, et siiani ei olnud veel ükski teine reisija kaevanud. Niisiis hakkasin ma ka teisi teavitama,» rääkis Bell.

Väidetavalt oli üks pardameeskonnaliige esmalt nalja visanud, öeldes, et peaksime teilt selle eest rohkem raha küsima, sest see on ikkagi antiikne. Easyjeti lennuki stjuardessid selgitasid aga mõni hetk hiljem, et võileib on siiski värske ning pakendil olev kuupäev on puhas trükiviga.

Ka lennufirma eestkõneleja kinnitas meeskonnaliikmete ütlust. «Me kõnelesime sellest oma varustajaga ning saime tõestust, et võileivad pole halvaks läinud. See oli ilmselgelt trükiviga ning olime isegi üllatunud, kui keegi arvas sellest midagi muud,» sõnas eestkõneleja.

Vaatamata aegumiskuupäevale sõi muretseja võileiva siiski lennukis ära. «See maitses tegelikult tõesti hästi, kuigi oli pisut üleküpsetatud,» kommenteeris mees lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles