Stjuardesside abivahend, millega hoitakse sooja külmas lennukis

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukiga reisija
Lennukiga reisija Foto: Vida Press

Lennuki pardameeskonna liikmetel näib alati varuks olevat mõni abinõu igasuguste ootamatuste vastu, nii on nad ka mõelnud olukorrale, kui reisijatel või neil endil hakkab lennukis külm.

New Yorgist Los Angelesse lennanud Insideri ajakirjanik kirjeldas oma olukorda viimasel reisil. Mehe sõnul oli tal lennukis järsku hakanud väga külm. Kui ta aga stjuardessilt tekki küsis, vastati reisijale, et kahjuks pole selles lennukis tekke.

Nii lootis ajakirjanik, et ehk hakkab tal lõpuks siiski soe. Pärast lühikest kannatamist otsis ta juba käsipagasist endale uue särgi, et see teise peale panna. Ka see tegevus ei andnud soovitud tulemust  ja seepärast palus mees stjuardessilt esmaabi kastist termotekki. Nähes reisija külmast värisemist, ulatas aga teine pardateenindaja mehele kuumaveepudeli. «Kui meil külm hakkab, kasutame seda. Ärge ennast sellega ainult ära kõrvetage,» lausus stujardess.

Kuigi mees oli üllatunud, et lennukis polnud reisijale anda ühtki tekki, oli tal siiski hea meel stjuardessi lahenduse üle, sest kuumaveepudeliga möödus ülejäänud reis soojemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles