Agressiivsed reisijad eemaldati pardalt pärast kaheksatunnist lennu ootamist

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pahane reisija
Pahane reisija Foto: Vida Press

Ka ebameeldivates olukordades on mõistlik säilitada viisakus ja rahulikkus. Mõni lennureisija ei suuda seda aga teha ning seepärast eemaldati kaks ameeriklast eelmisel nädalal lennukist.

Orlandost Saint Louisi suunduv Frontier Airlinesi lend oli juba kaheksa tundi hilinenud, kui inimesed lõpuks lennuki pardale lubati, vahendab Travel and Leisure. Teiste hulgas liikusid pardale ka pahased isa ja tütar.

Oodates lennuki liikuma hakkamist, arutasid 70-aastane isa ning 25-aastane tütar lennu hilinemise põhjuseid. Lennuki pardameeskonnaliige kuulis vihase tooniga kõnelemist ning küsis reisijatelt seepeale, kas neil on probleem ja kas neid on vaja lennukist eemaldada.

Reisijad tahtsid stjuardessilt teada saada hilinemise põhjust, kuid meeskonnaliige ei andnud neile selle kohta konkreetset informatsiooni.

Kõrvalolevad lennuootajad tegid toimunust ka video, kust võib näha, et isa rääkis agressiivselt, et tegemist on kõige kohutavama lennukogemusega, mis tal kogu elu jooksul on ette tulnud, sest pere oli lendu oodanud juba ligi 12 tundi. Rohkemaks polnud ameeriklastel aega, sest mõne hetke pärast tulid juba turvatöötajad, kes reisijad lennukist välja suunasid.

Lennufirma eeskõneleja sõnul oli väljaviskamise põhjuseks isa ja tütre lugupidamatu suhtumine firma töötajatesse ning nende kõnes kostuvad sõimusõnad ja ähvardused stjuardesside suunas. Eestkõneleja lisas, et meeskonnaliikmed on treenitud ohtlikke olukordi ära tundma ning seega oli selliste agressiivsete inimeste eemaldamine lennuki pardalt õige otsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles