See võib olla maailma halvim turismiatraktsioon

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiiglaste tee
Hiiglaste tee Foto: Vida Press

Iiri ajaleht Irish Times viis läbi küsitluse, millest selgus, et Põhja-Iirimaal asuv hiiglaste tee on vastajate arvates kõige halvem turismiatraktsioon.

Lisaks hiiglaste tee looduslikule vaatamisväärsusele kritiseeriti tugevalt ka Mona Lisa maali Louvre'is ja Niagara juga Ühendriikide ja Kanada piiril, vahendab Independent.

Irish Times viis uuringu läbi oma sotsiaalmeedia lehekülgedel, küsides lugejatelt, mis on nende arvates kõige ülehinnatum ja mõttetum turismiatraktsioon, mida nad kunagi on külastanud. Hiiglaste tee sai sealhulgas väga palju hääli. Ühtlasi toodi välja, et «hunniku kivide nägemiseks tuleb käia maha pikk tee.» Peamiseks probleemiks peeti aga paiga piletihinda.

Lisaks toodi välja veel ka Brüsseli pissiv poiss, Empire State Building New Yorgis, Pisa torn Itaalias ja Kopenhaageni merineitsi kuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles