EasyJeti lennukist leiti skorpion

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Vida Press

EasyJeti reisilennuk jäeti ööseks lennujaama, sest reisija oli lennu ajal märganud salongis skorpioni, mistõttu tuli teha lennukis põhjalik putukatõrje.

EasyJeti lend Pariisist Glasgow'sse lükati edasi, sest eelneval lennul märkas üks reisijatest pardal skorpioni ning teavitas sellest ka meeskonda. Lennuk jäeti Charles de Gaulle'i lennujaama ja uuesti sai see õhku tõusta alles järgmisel päeval, vahendab The Guardian.

Lennufirma maapealne personal selgitas reisijatele esialgu, et lennuk vajab lihtsalt põhjalikku puhastust, hiljem mainiti ka katkist istet, kuid lõpuks saatis easyJet kõigile teate, et tegelikult leiti lennukist skorpion.

Kõikidele reisijatele, kes ei saanud õigel ajal teele asuda, pakuti Pariisis majutust. «Me olime just pardale minemas, kui üks koristaja tuli välja ja sõnas, et ta nägi skorpionit mööda lennuki seina üles, üle istmete ja siis jälle alla jooksmas,» kirjeldas juhtunud reisija Jimmy Smith.

Lennufirma selgitas, et skorpion avastati lennukis siis, kui oldi teel Glasgow'st Pariisi. «Me kinnitame, et üks reisijatest avastas lennul EZY6883 Glasgow'st Pariisi skorpioni. Meie reisijate ja meeskonna turvalisus ning mugavus on meie prioriteediks, seega tuli ettevaatusabinõuna teha lennukile enne järgmist lendu putukatõrje, mistõttu tuli lendu Glasgow'sse oodata terve öö,» seisis easyJeti avalduses.

Lennufirma vabandas ka tekkinud ebameeldivuste pärast kõikide reisijate ees. See ei ole aga esimene kord, kui lennukist on leitud skorpion või isegi madu. Aprillis teatas üks kanadalane, et sai lennul Houstonist Calgarysse skorpionilt salvata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles