Jäljetult kadunud: Bermuda kolmnurga uued ohvrid (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaart, mis kujutab Bermuda kolmnurka
Kaart, mis kujutab Bermuda kolmnurka Foto: Wikipedia.org

Texasest pärit vastabiellunud paar Forrest ja Donna Sanco olid teel mesinädalatele Bahama saarestikus, kui nende lennuk haihtus Bermuda kolmnurga kohal.

Forresti ja Donna pereliikmed on murest murtud, vahendab The Sun. Nende lennuk Cessna 150 tegi esimese tankimispeatuse 25. septembril Põhja-Eletuthera saarel. Siis jätkasid nad lendu kahe tunni tee kaugusel asuvasse Rum Caysse, kus neil oli üüritud maja mesinädalate veetmiseks. Kahjuks ei jõudnud paar kohale ning jäi teel olles kadunuks.

Forresti ja Donna pereliikmed võtsid ühendust kohalike võimudega, kuid pärast orkaanide põhjustatud hiljutisi kahjustusi Kariibidel on riiklikud abivahendid piiratud. Nüüd proovivad pereliikmed saada rahalist toetust GoFundMe lehel, et palgata erapäästjad abielupaari leidmiseks.

Saladus Bermuda kolmnurga ümber

Bermuda kolmnurk on 708 111 ruutkilomeetri suurune ala Atlandi ookeani põhjaosas. Piirkonnas on viimase saja aasta jooksul kadunud tosinaid laevu ja lennukeid, mistõttu kutsutakse seda tihti ka kuradi kolmnurgaks.

Keskmiselt läheb igal aastal Bermuda kolmnurgas kaduma 20 veesõidukit ja neli lennukit. Vandenõuteoreetikud usuvad, et kadumiste põhjuseks on kas kõikvõimalikud üleloomulikud jõud või Ameerika Ühendriikida valitsuse katsed.

Tegelikkuses on palju tõenäolisem, et kadumiste eest vastutavad piirkonna karmid ilmaolud koos inimlike eksitustega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles