Teletornis saab alates detsembrist taas einestada

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Teletorn
Tallinna Teletorn Foto: Kaido Haagen

Detsembrist alates saab Tallinnas taas nautida imelist vaadet ning maitsvat toitu. Tallinna Teletorn avab uuenenud restorani, mis hakkab kandma nime Teletorni restoran.

Menüüd hakkavad vaheldusrikkuse pakkumiseks koostama külalispeakokad. Esimese talvise ja ka kevadise menüü autoriks on Pärnu restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek, kes on varasemalt töötanud peakokana Meresuu SPAs, Vihula mõisas, Kõue mõisas ning pärjatud tiitliga Aasta kokk 2012.

Restorani juhataja Küllike Tammelaane sõnul on taasavatava restorani eesmärk olla eelkõige peresõbralik toitlustusasutus, mis täiendaks Teletorni külastust meeldiva toidu- ja teeninduselamuse näol. „Akendest avaneb imeilus vaade, sarnased elamused  peegelduvad ka taldrikul – meri, mets, värvid ja ilmakaared. Teeninduses soovime rõhku panna peresõbralikkusele, sisekujunduses teha kummarduse Teletorni kohviku algusaastatele.“

Teletorni juhataja Jüri Kriisemann loodab, et hea eestimaise toidu pakkumine koos meeldiva teenindusega meelitab veelgi rohkem inimesi teletorni külastama. 

Tallinna Teletorn on ringhäälingu saadete edastamiseks ehitatud hoone, mis on Eesti kõrgeim ehitis – torni kõrgus on 314 meetrit. Rekonstrueeritud Teletorn taasavati külastajatele 4. aprillil 2012. Tallinna Teletorn on Maailma Kõrgete Tornide Föderatsiooni (WFTG) liige, kuhu kuuluvad maailma kõige kõrgemad ehitised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles