Miks peaksid enne reisile minekut oma pliidist pilti tegema?

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tim Hester / Alamy/ Vida Press

Tead seda tunnet, kui lahkud kodust ja pole pärast enam kindel, kas uks sai lukku, triikraua juhe seinast välja tõmmatud, pliit välja lülitatud? Ärevus kodu korrasoleku pärast võib luhta ajada terve reisi.

Kui lähed pikemale reisile, on mõistlik üle kontrollida kõik uksed ja aknad, elektri- ja gaasiseadmed, vahendab Popsugar. Kuid isegi kui oled kõik rahulikult üle kontrollinud, võib sind hiljem jääda kummitama mõte, kas ikka keerasid gaasipliidi kinni või lülitasid elektripliidi välja? Kas sul on ikka kodu, kuhu pärast pikka reisi tagasi tulla?

Sellise tarbetu ärevuse vältimiseks tasub enne reisi teha kõigist potentsiaalselt ohtlikest esemetest kodus pilti. Pildista üles pliit (nii, et kõik nupud oleks näha), triikraud ja juuksesirgendaja koos väljatõmmatud juhtmega, lukustatud uks, kinnised aknad ning kõik, mis sulle muret võib tekitada.

Nii saad rahuliku südamega reisil olla ning kui kahtlus peakski sind närima hakkama, on sul olemas selge fototõestus, et tegelikult on kodus kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles