Tuntud lennufirma tegevjuhi parimad reisinipid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sam Dao / Alamy/ Vida Press

KLM Royal Dutch Airlinesi tegevjuht Pieter Elbers jagab soovitusi ajavahega hakkama saamiseks ja kohvri pakkimiseks.

Seda millal on parim aeg pileteid osta ja kuidas kõige paremini reisipagasit pakkida uuris Pieter Elbersilt Business Insider.

Jetlag'i ehk ajavahe stressiga toimetulek

Elbersi jaoks on parim viis ajavahest tingitud stressiga toime tulek hommikune jooks. Kuhu iganes mees reisib, ärkab ta üles kohaliku aja järgi varahommikul ja teeb oma tavalise jooksuringi. Pärast seda ei ole tal jetlag'iga mingit probleemi.

Pakkimine

Kõik peab kohvris olema oma kindlas kohas. Elbers pakib alati kohvri täpselt ühtemoodi, et vältida millegi ununemist. Nii pakkimise järjekord kui ka iga kindla eseme asukoht on alati sama, mistõttu on tema kohvri pakkimine selgelt struktureeritud ning ükski vajalik ese ei jää maha.

Reisirakenduste kasutamisest

Kuigi paljudele teevad mobiilirakendused reisi planeerimise oluliselt lihtsamaks, ei kasuta Elbers mitte ühegi rakenduse abi. Ta usub, et selleks ajaks, kui ta hakkab kohvri pakkimisel rakenduse abi kasutama, peaks ta juba pensionil olema.

Parim aeg piletite ostuks

Parim aeg pole kindlasti mitte teisipäeva pärastlõuna. Kuid üldiselt on mingit kindlat parimat aega raske välja tuua, kuna lennupiletite hinnad on pidevas muutumises ning sõltuvad suurest hooajast ja nõudlusest. Hooajavälised ajad on siiski reeglina soodsamad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles