Selles lennujaamas rahustab stressis lendajaid teraapiasiga

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõis Instagramist/ lilou_sfpig

Reisimine ja pikalt teel olemine võib kujuneda tõeliselt väsitavaks ja stressirohkeks. San Francisco lennujaamas saab nüüd sellel puhul teraapiasiga patsutada.

Pikad check-in'i ja turvaväravate järjekorrad ning liiga kallis lennujaamatoit võib pahuraks muuta igaühe. San Francisco lennujaamas aitab reisijate tuju üleval hoida armas notsu nimega LiLou, kes on juba piisavalt populaarne, et saada endale isiklik Instagrami konto, vahendas CNtraveler.

LiLou on kahtlemata armas loomake, kuid lisaks sellele teeb ta ka ajalugu. LiLou on esimene siga, kes on saanud San Francisco Loomadevastase Julmuse Ennetuse Kogukonna teraapialooma tunnistuse ning ka esimene 22 teraapiakoerast koosneva Wag Brigade'i mittekoerast liige.

LiLou oskab lisaks paituste ja patsutuste vastu võtmisele teha ka trikke. Näiteks oskab ta inimesi tervitada ja neile ninaga viibata, tagasõrgadel seista ja isegi miniklaverit mängida.

LiLou pole siiski lennujaamas igapäevaselt ning tuuakse reisijatele paitamiseks minimaalselt kord kuus. Iga päev on aga lennujaamas kolm teraapiakoera, kes siis närvilisi reisijaid rahustavad.

Kuidas on lood teraapiakoertega Tallinna lennujaamas?

Tallinna Lennujaama esindaja Priit Koffi sõnul ei ole küll välistatud, et siinsesse lennujaama teraapiakoerad võiksid jõuda, kuid hetkel pole teraapialoomad veel jutuks tulnud.

«Tallinna lennujaamas võib-olla ei olegi teraapiakoeri vaja, kuna üritame niigi teiste vahenditega reisijate stressi maha võtta,» lausus Koff.

Koff lisas, et hubane Tallinna lennujaam oma koduse õhkkonnaga ongi juba üsna stressi maandav keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles