Kambodža hostelis hukkusid salapärastel asjaoludel kaks seljakotirändurit

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurbritanniast pärit 22-aastane Natalie Seymour ja 27-aastane kanadalanna Abbey Gail Amisola ei tundnud end Kampoti-nimelises Kambodža linnas hästi. Monkey Republic hosteli töötajate sõnul käisid sõbratarid apteegis, kuid nad leiti järgmisel hommikul surnuna.

BBC vahendab, et Seymouri perekonda teavitati naise surmast teisipäeval. Natalied meenutatakse kui kirglikku, positiivset ja elavaloomulist naist, kellel jagus energiat külluslikult. Ka olevat ta saanud teistega väga hästi läbi.

Natalie Seymour leiti surnuna Kambodža linnas Kampotis asuvast Monkey Republicu hostelist.
Natalie Seymour leiti surnuna Kambodža linnas Kampotis asuvast Monkey Republicu hostelist. Foto: SWNS / Scanpix

Hosteli töötajate sõnul on nad endast mõistagi väljas ning on avaldanud omastele kaastunnet. Hosteli esindaja ütles, et naised tundsid end halvasti ja külastasid apteeki, kuid kuna politsei alles uurib võimalikke surma põhjuseid, ei soovi nad perekonna tundeid arvesse võttes asja rohkem kommenteerida.

The Sun kirjutab, et Kampot on tuntud peolinnana, kus võib apteegist väga kergelt kätte saada morfiini ja opiaatidega segatud kahtlase väärtusega medikamente. Eelmisel aastal said samas linnas kaks britti südamerabanduse ning surid.

Natalie Seymour leiti surnuna Kambodža linnas Kampotis asuvast Monkey Republic hostelist. 
Natalie Seymour leiti surnuna Kambodža linnas Kampotis asuvast Monkey Republic hostelist. Foto: SWNS / Scanpix

Viimases sõnumis, mille Natalie enne surma emale saatis, ütles naine: «Ma ei tunne end hästi.» Arvatakse, et kõhuhädade vastu leevendust otsima läinud rändurid manustasid ohtlikke tablette ning surid selle tagajärjel, kuid täpsem surma põhjus on veel selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles