Eesti hotellitöötajate põnevad seigad: taaskohtumine 40 aastat tagasi kaotatud sõbraga

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ruslan Huzau / Alamy/ Vida Press

Hotelliteenindaja tööpäevad ei möödu sugugi ainult vastuvõtulauas naeratades ning külalisi vastu võttes. Eesti nelja- ja viietärnihotellide vastuvõtujuhte koondav AICR alaliit Eestis ja Postimees on kokku kogunud huvitavamad lood hotellide administraatoritelt.

Helen Hilton Tallinn Park hotellist jutustab oma loo:

Ükskord sain e-kirja ühelt meie Diamond-taseme külaliselt. E-kiri oli vastuseks meie saadetud tervituskirjale, mille saavad kõik Diamond- ja Gold-taseme liikmed mõni päev enne saabumist. Seal oli üks kummaline, ent armas palve – soov leida naisterahvas, keda ta kohtas 1968. aastal Eestit külastades ning kellega ta polnud viimased 40 aastat kontaktis olnud.

Ainus, mille ta mulle andis, oli naisterahva nimi. Koos poisssõbra ja Google'i abiga leidsime lõpuks mõne tema sugulase. Helistasime mitmele neist, kuni lõpuks saime naise otsese kontakti. Kui ma talle helistasin ja meesterahva nime mainisin, meenus talle kohe kõik. Leppisime kokku, et kui mees saabub, helistan naisele ning ühendan ta külalise tuppa.

Kui meesterahvas saabus, tervitasin teda meie Executive Lounge'is, kus ta mind siiralt tulemustest kuuldes tänas. Lubasin ka talle, et helistan naisele ning suunan kõne külalisele.

Järgmisel päeval nägin teda taas ning ta ütles, et nad leppisid kohtumise kokku. Pärast 40 aastat nad kohtusidki. Ta ei olnud oodanud, et suudaksin päriselt naisterahva leida, mis muutis kogu olukorra veelgi erilisemaks. See oli midagi nii erilist ja südant soojendavat, mida ma kunagi varem teinud ei olnud. Olen väga õnnelik, et sain selles osaline olla. Tõeline karjääri tipphetk!

Loe ka:

Öised prostituudid eksisid hotelliga

Rätikuga vehkinud klient põhjustas suure uputuse

Roosiõitest süda voodil


Postimehe reisiportaal avaldab kord nädalas eesti hotellitöötajate tööl juhtunud põnevaid seikasid. Kui oled hotellis töötanud ja tahad oma lugu jagada, siis kirjuta reis@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles