EasyJeti lennuk tegi alkoreegleid rikkunud naise pärast hädamaandumise

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Eelmisel reedel Alicantest Liverpooli suundunud lennuk tegi Prantsusmaal Bordeaux lennujaamas hädamaandumise, kuna easyJeti meeskond otsustas oma alkoholi tarbinud naise lennukist välja tõsta.

easyJeti lend EZY7124 pidi tegema «segavalt» käituva naise pärast vahemaandumise Bordeaux’s, vahendas Echo. Lennusaatjad väitsid, et naine käitus häirivalt ning tarbis oma kaasavõetud alkoholi, kuid enne piloodi teadet, et lennuk teeb hädamaandumise, ei saanud enamik reisijaid arugi, et midagi valesti oleks olnud.

Reisija nimega Catherine Skelhorn ütles näiteks, et proovis just magama jääda, kui kapten teatas, et teeme hädamaandumise. Välja visatud naise tooli alt olevat leitud tühi alkoholipudel. Skelhorn lisas, et tegemist oli väikese blondi naisega ning ta ei tea mida uskuda.

Teise reisija sõnul oli ta samuti üllatunud kuuldes, et lennuk maandub hoopi Bordeaux. «Ma arvasin, et ju on keegi lennukis haigestunud,» sõnas ta.

Pärast Bordeaux’s maandumist sisenes lennukisse prantsuse politsei ja viis naise endaga kaasa. Üks lennukis olevatest reisijatest võttis naise äraviimise hetke ka videolindile.

Naine oli lennule kaasa võtnud oma alkoholi ning kuulduste kohaselt ei allunud lennusaatjate hoiatusele. Ülejäänud reisijad pidid kaks tundi ootama, enne kui lennuk taas Liverpooli poole teele sai asuda.

easyJeti esindaja sõnul on reisijate turvalisus ja heaolu lennufirma kõrgeim prioriteet. Samuti on easyJeti lennumeeskond treenitud potentsiaalselt ohtlikke olukordi hindama ning siis vastavalt käituma. Lennufirma esindaja sõnul vabandab easyJet kõigi reisijate ees, kes pidid intsidendi pärast ootama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles