Mis toimub?! Järjekordne AirBnb klient avastas voodile suunatud peidetud kaamera

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Ligi kaks kuud tagasi arreteeriti AirBnb majutust pakkunud mees, kes filmis salaja üürnike voodielu. Nüüd on peidetud kaamera avastanud järjekordne reisija.

Twitteri kasutaja nimega Jason Scott kirjutas, et tema töökaaslane avastas hiljuti oma AirBnb toast kaamera. Nimelt oli talle tundunud kummaline, et liikumisandur on ainult magamistoas ja mitte kusagil mujal. Lähemal vaatlusel selguski, et liikumisanduri sisse oli pandud peidetud kaamera, mis oli suunatud otse voodile. Scotti sõnul sai tema kolleeg raha tagasi ning Airbnb üürileandja kinni peetud.

Paar kuud tagasi avastas Indianast pärit paar Florida AirBnb majutuskohast samuti kaamerad. Nende puhul oli kaameraid kaks, üks suunatud magamistoa voodile ning teine elutoa diivanile. Kaamerad olid peidetud suitsuandurite sisse.

Vastavalt AirBnb reeglitele peab üürileandja üürnikku kõigist majutusasutuse alal olevatest kaameratest teavitama, vahendas The Sun. «Kaamerad pole mitte kunagi lubatud tualettruumides ega magamistubades, kõigist ülejäänud kaameratest tuleb külalistele aegsasti teada anda,» selgitas AirBnb esindaja. Ta lisas, et sellised juhtumid on väga harvad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles