Piinarikas lend: tunde Berliinis lumevangis, siis paar tundi õhus ja jälle tagasi alguses

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis flightradar.24.com

Eile hilines Berliinist Londonisse Heathrow' lennujaama suundunud British Airwaysi lennu õhkutõus viis tundi. Pärast mõningast lendamist pööras lennuk siiski tagasi ning maandus uuesti Berliinis.

Eile ja täna on paljud lennud suure lumesaju tõttu kas hilinenud või tühistatud, kuid sellegipoolest puutusid lennu BA 983 tervelt 180 reisijat kokku eriti suure ebaõnnega.

Eile Berliinist kell 13.50 väljuma pidanud lennuk tõusis ilmaolude tõttu õhku alles kell 18.57 ning suundus siis Londoni poole. Poole tee peal, kui Inglismaa juba paistis, keeras lennuk aga otsa ringi ning viis kurnatud reisijad tagasi alguspunkti, vahendas Telegraph.

British Airwaysi esindaja sõnul annab lennufirma endast parima, et reisijaid toimuvaga kursis hoida ning pakkuda neile toidupoolist ja majutust hotellis.

Pühapäeval maha sadanud lumi halvas lennuliikluse nii Londoni Heathrow' lennujaamas kui ka mitmes teises Kesk-Euroopa suurlinna lennujaamas. Paljud lennud tühistati või suunati ümber ning teised tiirutasid Londoni kohal, oodates võimalust maanduda.

British Airwaysi esindaja sõnul teeb lennufirma Heathrow' lennujaama ja lennuliikluse kontrollkeskusega koostööd, et nad saaksid opereerida nii palju lende kui võimalik, kuid esindaja lisas, et turvalisus on alati lennufirma prioriteet.

Mitme teise lennufirma lennud olid eile ja täna samuti kas tühistatud või edasi lükatud. Heathrow lennujaam paneb reisijatele südamele, et kui nende lennustaatuseks on märgitud «tühistatud», ei peaks reisija lennujaama tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles