Lennufirma lõhkus täielikult muusiku 400-aastase pilli (4)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist/ Myrna Herzog

Itaalia lennufirma Alitalia andis muusik Myrna Herzogile lubaduse, et tema pagasi eest kantakse eriliselt hoolt ning antakse vaid käest kätte ja pagasiruumi ei panda. Muusik sai tagasi täielikult lõhutud pilli. 

Myrna Herzog jagab oma ülimat pahameelt Facebookis ning on öelnud suisa, et Alitalia vihkab muusikuid.

Olukorra juures on eriti kahetsusväärne tõik, et pilli näol on tegemist 17. sajandist pärit originaal viola da gamba'ga, mis on muusiku jaoks hindamatu väärtusega.

Lennufirma oli andnud Herzogile lubaduse, et pilli eest kantakse erilist hoolt, kuid pagasilindilt vaatas naisele vastu täiesti katkine pill. 

«Tundub, nagu oleks sellest auto üle sõitnud,» ahastas naine.

Veelgi hullem, muusiku sõnul ei võta lennufirma mitte mingisugust vastutust ning samuti eemaldasid nad naise postituse lennufirma Facebooki lehelt.

Myrna Herzog on Brasiilias sündinud Iisraeli vana-muusika stiili viljelev muusik, kes on esinenud tervelt 24 riigis. Herzog mängib vioolat, viola da gambat ja barokk tšellot ning on täielik oma ala ekspert. Lisaks on naine muusikaprofessor ja ka helilooja.  

Vaata muusiku postitust Facebookis:

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles