Jäähotellis puhkes tulekahju

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @katia.abrunetteswayoflife

Kanadas Quebecis asub Village Vacances Valcartieri talvepark, kus on ka üleni jääst tehtud hotell. Sel teisipäeval ehmatas kohalikke ühes hotellitoas puhkenud tulekahju.

«Kui mulle helistati, siis nad pidid mulle kaks korda kordama, et jääst hotellis on tulekahju,» kirjeldas hotelli juht Jacques Desbois.

Õnneks kustutati leegid enne, kui see jõudis teistesse ruumidesse edasi kanduda, kuid suits jõudis siiski tervesse hotelli. Kolm hotellikülastajat viidi suitsu sissehingamise tõttu haiglasse.

Kõiki külastajaid teavitati tulekahjust kiirelt ning kuigi mõned said kergemaid hingamisteede kahjustusi, kellegi elu ohus polnud. Tuletõrje jõudis kohale 15 minutiga.

Desbois’ sõnul on juhtunu õppetunniks ning ta loodab, et see on esimene ja viimane tulekahju hotelli ajaloos.

 

#winter #hoteldeglace #quebec #wow

A post shared by Gab Lamontagne (@gab_71) on

Isegi pärast tule kustutamist ja ruumide õhutamist on tule alguse saamine paras müsteerium. Alguses öeldi, et tulekahju tekkis sellest, et ühe külastaja toas kukkus põlev küünal magamiskotile. Desbois aga seda ei kinnita.

Praegu on hotell suletud ning 33 hotellikülalist on ümber majutatud teise hotelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles