Lennukile minnes liiga palju riideid selga pannud mees vahistati

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Islandilt Inglismaale suundunud mees vahistati Islandi Keflavik lennujaamas, kuna ta oli pagasitasu maksmise vältimiseks selga pannud kaheksa paari pükse ja kümme särki.

Ryan Carney Williamsit, kes eelistab nime Ryan Hawaii, ei lubatud British Airways lennukile, kuna ta oli selga pannud liiga palju riideid, et pagasitasu maksmisest kõrvale hoida, vahendas Fox News.

Lennufirma ei lubanud liiga palju riideid selga pannud Hawaiid lennukile, kuid kui mees oli ebaviisakas ja keeldus check-in laua juurest lahkumast, kutsusid British Airwaysi töötajad turvamehed.

Mees postitas Twitterisse video, kus on kuulda, et lennufirma töötaja küsib temalt, et kas ta peab politsei kutsuma, kui mees jätkab küsimist, miks teda lennukisse ei lubata.

Hawaii väitis hiljem Twitteris, et kui ta keeldus lahkumast, siis politsei vahistas ta, ründas teda pipragaasiga ja surus maha. Mehe enda sõnul jäi ta kogu vahejuhtumi vältel viisakaks.

Pärast seda, kui Hawaii oli jaoskonnas seletuse kirjutanud, saadeti ta tagasi lennujaama, kust ta siis järgmisel päeval lendas EasyJetiga koju.

Hawaii ütles, et ta sai läbi check-inist ja turvaväravatest, kuid kui ta jõudis pardale mineku väravasse, ei lubatud teda lennukile. Väravast öeldi talle, et teda ei lubata lennukile eelmisel päeval toimunud vahejuhtumi tõttu.

«Ja JÄLLE! Mind ei lubatud kahe päeva jooksul juba teisele lennule ilma mõjuva põhjuseta,» kirjutas Hawaii Twitteris.

Mees oli Islandi lennujaamas kinni ning tal polnud enam ei raha ega ka pagasit, mis oli British Airwaysi lennukiga rõõmsalt ilma temata Inglismaale reisinud. Lõpuks sai mees tagasi koju Norwegian Airlines’i lennukiga.

Hawaii pöördus hiljem nii EasyJeti kui ka British Airwaysi poole ning sai piletiraha tagasi vaid British Airwaysilt.

Mees ise usub, et teda koheldi sedasi lennufirmade rassistliku suhtumise tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles