Valiti välja parimad hostelid, kus saab ööbida võileivahinna eest

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soul Kitchen hostel Peterburis
Soul Kitchen hostel Peterburis Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Veebilehekülg Hostelworld annab iga aasta välja parimate hostelite auhinnad, või «hoscarid,» nagu nad ise seda nimetavad.

Kuigi hostelid on tuntud soodsa hinna ja tagasihoidlikuma sisustuse poolest, on võitjate seas hosteleid, mis teevad paljudele hotellidele silmad ette, vahendas The Sun.

Parimate valimisel pööratakse tähelepanu kasutajate hinnangutele ja kommentaaridele ning valitakse siis parimad hostelid eri kategooriates nagu näiteks parima hinna ja kvaliteedi suhtega või kõige populaarsem hostel. Samuti valiti välja parim hostel igas maailmajaos ja ka riigiti. Kogu nimekiri on leitav SIIT.

Parim hostel Euroopas – Soul Kitchen, Peterburi, Venemaa

Soul Kitchen näeb pigem välja nagu butiikhotell või ülilahe korter, mitte hostel. Lisaks parima hosteli tiitlile Euroopas, on hostel juba Venemaa parim neljandat aastat järjest ning üks parimaid terves maailmas juba kolmandat aastat järjest. Lisaks põnevale sisustusele asub hotell jalutuskäigu kaugusel paljudest vaatamisväärsustest nagu Kaasani katedraal, Ermitaaž ja Iisaku katedraal. Hosteli hinne on Hostelworldis 9,9/10.

Hind: alates 17,26 eurot voodikoht

Parima hinna ja kvaliteedi suhtega hostel – Dalat Friendly Fun, Da Lat, Vietnam

Vietnami külastades tasub kindlasti sellest hostelist läbi põigata. Külastajat kostitatakse siin tasuta jookide ja värske puuviljaga ning kohe hosteli lähedalt algavad matkarajad džunglisse ja kanjonisse. Hosteli hinne on 9,7/10.

Hind: alates 5,73 eurot voodikoht

Parima atmosfääriga hostel – 5 Terre Backpackers, Cinque Terre, Itaalia

5 Terre Backpackersi trumbiks on lisaks mõnusale atmosfäärile ka kaunis vaade mägedele ja rohelusele. Hostel asub Cinque Terre rahvuspargist kiviviske kaugusel vaikses Corvara külas. Hostel ise on ehitatud ajaloolisse kivimajja, mis lisab ka tubadesse rustikaalset hõngu segatuna moodsa disainiga. Hosteli hinne on 9,7/10.

 Hind: alates 27 eurot voodikoht

Parim hostel gruppidele – ClinkNOORD, Amsterdam, Holland

ClinkNOORD asub vanas laborihoones, kuid on sellegipoolest kaasaegse disainiga hostel. Hostelis on ruumi ka suurematele gruppidele, mistõttu tasub siia kindlasti tulla suurema seltskonnaga. Hostelis pakutakse jalgrattaid, tasuta linnatuuri, kokteili tegemise töötubasid ja aurusauna. Hosteli hinne on 9,0/10

Hind: alates 18,24 eurot voodikoht

Parim hostel Eestis – Red Emperor baar&hostel, Tallinn

Red Emperori hostelis on ühendatud hubane hostel ja võimalus igal õhtul baari minna. Hosteli omanikuks on austraallane, kelle eesmärgiks oli luua mitte ainult hostel, vaid lahe reisisellide kogukond. Hostelit kiidetakse selle vanalinna läheduse, sõbralike töötajate ning innovaatilise baarilahenduse poolest. Hosteli hinne on 9,3/10.

Hind: alates 9 eurot voodikoht

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles