Purjus paar hakkas lennukis vanainimeste asjaga tegelema (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Zoonar GmbH / Alamy/ Vida Press

Kuulsast peopealinnast Las Vegasest Minneapolisse suundunud Sun Country lennukis tegi naine mehele oraalseksi, mistõttu vulgaarne paar arreteeriti.

Twin Citiest pärit Teresa M. Kohn (43) ja Tyler V. Boehm (41) vahistati kohe pärast Minneapolises maandumist ning paar eskorditi lennukist välja käed raudus ja politsei saatel, vahendas Daily Mail.

Neid süüdistatakse ropus ja kiimlevas käitumises, kuna kaasreisijate sõnul tegeles paar lennukis oraalseksiga. Pealtnägijate sõnul oli Kohn pannud oma pea teki alla ja toimetas siis üsna avalikult Boehmi kallal.

Paari tagaistmel istunud naise sõnul kestis tegevus viis kuni kümme minutit.

Kohn lükkab aga süüdistused ümber, selgitades, et tema pea oli teki all vaid kaks sekundit. Samuti lisas naine, et nad vaid lollitasid Boehmiga ning tegid nalja selle üle, et peaksid liituma «mile high klubiga», mis slängis viitab lennukis vahekorda astunud inimestele.

«Nali? Arvestades, mida mina nägin, seda ei ütleks,» sõnas kaasreisija Ronda Albers. «Ma ütlen seda seetõttu, et naise pea liikumine teki all viitas üsna selgelt sellele, mis toimus,» lisas Albers.

Teise reisija Jenney Huschka sõnul kiimles paar terve lennu ajal ning Kohn «katsus Boehmi igalt poolt».

Huschka lisas, et kui lennusaatja võttis paarilt teki ära, ähvardas Kohn kaebuse esitada.

«Ma võtan teilt ära töö ja ma saan tasuta piletid,» olevat Kohn Huschka sõnul lennusaatjale öelnud.

Reisija Albers kirjeldas, et pärast seda, kui paari tegevus lõpetati, tõmbas mees teatraalselt oma püksiluku kinni ja Kohni juuksed olid täis staatilist elektrit, mida ta üritas siluda.

Politsei sõnul kaevati juba enne lennu algust, et Kohn olevat käitunud lennusaatjatega ebaviisakalt.

«Kohn nõudis enne lennuki õhkutõusu õlut, kuid talle ei lubatud seda,» seisis politsei raportis.

Huschka sõnul olevat paar lennukile astudes kurtnud, et nad oleksid võinud baari kauemaks jääda, et rohkem juua. Samuti nägi Huschka Kohni lennu ajal isiklikust väikesest viskipudelist joomas.

Paar kavatseb süüdistuste vastu võitlema asuda.

«Me võtame endale advokaadi. See on mingi nali... See on kõik, mida saan öelda,» sõnas Boehm.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles