Video: nutva beebi pärast ülbitsev reisija visati lennukist välja

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost/ @Marissa Rundell

Naine, kes pidi istuma ema ja vastsündinu kõrval hakkas ülbitsema nii lapse ema kui ka lennusaatjaga. Tarmukas lennusaatja aga näitas naisele kiirelt koha kätte.

Juhtum leidis aset Delta Airlinesi lennukis, mis oli just New Yorgi JKF lennujaamast õhkutõusu alustamas, vahendas news.com.au.

19-aastane Marissa Rundell oli lennukis oma kaheksakuuse poja Masoniga ning nende kõrvale istus ülbe naine, kellele ei sobinud, et ta peab lennukis väikelapse kõrval istuma. Ta hakkas karjuma ja vanduma, viskas kotid maha ning ütles, et see on «kuradima naeruväärne,» et ta peab lennuki tagaosas istuma.

Rundelli sõnul ütles ta naisele, et ta valiks tema poja juures olles oma sõnu, kuid naine esiti ignoreeris väikelapse ema ning nähvas siis talle, et ta vait jääks.

Seejärel tuli kohale Delta lennusaatja, kes proovis olukorda rahustada, mille peale hakkas naine lennusaatjale kurtma, et peab «nutva beebi» kõrval istuma. Lennusaatja pakkus naisele kohta järgmisele samasse sihtkohta suunduvale lennule, kuid naine polnud sellega nõus ning küsis hoopis lennusaatja nime.

Kui lennusaatja vastas, et tema nimi on Tabitha, nähvas naine: «aitäh, Tabitha, sul ei pruugi homme enam tööd olla.»

Seepeale pöördus lennusaatja teise lennumeeskonna liikme poole ja ütles, et soovib, et see naine tema lennult eemaldataks.

Seejärel muutus vihane reisija koheselt malbeks, hakkab vabandama ning paluma, et tal lubataks lennule jääda. Sellegipoolest eemaldati ta lennult.

Väikelapse ema sõnul vandus ja sajatas vihane reisija terve oma lennukist väljatõstmise aja ning ütles, et nad kõik veel kahetsevad, et teda lennukist välja viskavad.

«Minu meelest oli see naljakas, et ta käitus just nagu jonnihoos laps,» sõnas Rundall.

Rundall jõudis osa draamast ka üles filmida, mida ta seejärel sotsiaalmeedias ka jagas.

Väikelapse ema kiidab Delta meeskonda, eriti Tabithat, olukorra suurepärase lahendamise eest. «See naine arvas, et ta saab olla ebaviisakas minu ja mu lapse vastu, kuid nüüd ei saa ta hoopis ise täna koju,» sõnas Rundall ning tänas veelgi Delta lennusaatjat, kes ei lasknud ülbel reisijal neid kiusata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles