Galerii: Dubais avati uus maailma kõrgeim hotell

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dubais tõukas uus Gevora hotell troonilt vaid meeter lühema endise maailma kõrgeima hotelli JW Marriott Marquisi.

Maailma kõrgeimaks tituleeritud Gevora hotell on 356 meetri kõrgune ning see avati külastajatele eelmisel nädalal, vahendas Travel+Leisure. Uhkes nelja tärniga märgistatud tornhotellis on 528 tuba, viis restorani, 12. korrusel asuv uhke välibassein, terviseklubi ja saunad.

 

Pool days are about to get so much better!

A post shared by Gevora Hotel (@gevorahotel) on

Tubade hinnad jäävad keskmiselt veidi enam kui saja euro ringi, mis on isegi soodsam kui lähedalolevad 200 ja rohkem eurot öö kohta küsivad konkurendid.

 

Welcome to the tallest hotel in the world - Gevora.

A post shared by Gevora Hotel (@gevorahotel) on

«Me siseneme turule siinsest piirkonnast veidi madalama keskmise hinnaga,» sõnas Gevora juht Jairaj Gorsia ning lisas, et Gevora hotellitubade hinnad on väga mõistlikud. 

 

Enjoy comfortable rooms with a view! Welcome to Gevora.

A post shared by Gevora Hotel (@gevorahotel) on

Hotelli võimalik negatiivne külg on see, et siin ei pakuta alkoholi. Tavapäraste baaride asemel on hotellis hoopis kohvikud ja koogipoed. Gorsia aga usub, et alkoholi mitte pakkumine on tegelikult hoopis eelis, kuna tema hinnangul naudivad alkoholivaba hotelli just lastega pered.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles