Väereisist Balile sai seiklus Tais

Helena Laus
, Reisihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On ütlus, et kui inimene plaanib, siis jumal naerab. Täpselt selline tunne tekkis algul ka meie Bali-reisiga, kuid tegelikult leidsime pettumuse asemel eest hoopis säravama ja seiklusrikkama kogemuse.

2017. aasta suvel otsustasin liituda Bali väereisi kuueliikmelise grupiga, et minna novembris kolmeks nädalaks eemale tööst, kodust ja külmast. Selleks et kogeda midagi uut ja värskendavat ning nautida joogat ja meditatsiooni Balil, mis peaks olema selleks kõige täiuslikum paik. Aeg lendas ning novembri lõpus pakkisingi kohvrid, silme ees terendamas unistus paradiisist.

Kokkulepitud ajal kohtusin Tallinna lennujaamas veel kahe naise, Triinu ja Kristiinaga, keda olin enne reisi kohanud väereisi infokoosolekutel. Amsterdami lennujaama jõudes pidime järgmist lendu ootama terve päeva, mis oli hea võimalus, et üksteisega paremini tuttavaks saada. Õnneks ilmnes üsna kiirelt, et klapime omavahel hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles