Finnair avab otselennuliini Minski

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene ikooniline rahvusraamatukogu Minskis
Valgevene ikooniline rahvusraamatukogu Minskis Foto: Stanislav Paramonov/PantherMedia / Stanislav Paramonov

Finnair avab juuni alguses aastaringse otseliini Helsingi ja Minski vahel.

«Otselend Helsingi ja Minski vahel loob hästi toimiva ühenduse Valgevene ning Põhja-Ameerika vahele. Samuti ühenduvad uued lennud väga hästi meie Aasia ja Euroopa lendude graafikuga,» ütles Finnairi kommertsdirektor Juha Järvinen.

Lennud Helsingist Minski hakkavad toimuma alates 9.juunist kaks korda nädalas, teisipäeviti ja laupäeviti.

Lisaks teatas Finnair, et pikendab Chicago ja San Francisco marsruutide opereerimisperioodi eeloleval sügisel. Helsingi-Chicago suunal lennatakse kaks korda nädalas kuni 3. detsembrini ning San Francisco suunal samuti kaks korda nädalas kuni 5. detsembrini.

«Möödunud suvel olid Chicago ja San Francisco meie klientide seas väga populaarsed ning nõudlus nendele marsruutidele on kõrge ka eelolevaks suveks. Seega on mul väga hea meel, et saime nende liinide opereerimise perioodi pikendada. See muudab mugavamaks ka detsembri alguses toimuval tehnoloogiakonverentsil Slush osalemise,» selgitas Järvinen.

Finnair opereerib lendusid Ameerika Ühendriikidesse koostöös American Airlinesi, Bristish Airwaysi ning Iberiaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles