Kutsika lämbumise põhjustanud United Airlinesi lennusaatja valetas (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokito
Kokito Foto: Kuvatõmmis Facebookist/ @June Lara

Houstonist New Yorki suundunud United Airlinesi lennukis käskis lennusaatja koeraga reisival perel lemmik pea kohal olevasse kappi tõsta, kus loomake lämbus. Nüüd väidab lennusaatja, et ei teadnud, et kotis oli koer.

Kuigi prantsuse buldogi kutsikas oli lennufirma poolt aktsepteeritud lemmiklooma transportimiseks mõeldud kotis, ei lubanud lennusaatja kahe lapsega reisival Catalina Robledol koera enda jalgade ees hoida, vahendas news.com.au.

Lennusaatja käskis Robledol koer pea kohal olevasse kappi tõsta, kuid väidab nüüd, et polnud koera kotis olemisest teadlik. 

Naise ja tema 11-aastase tütre Sophia sõnul lennusaatja valetab ning seda on sotsiaalmeedias kinnitanud ka teised kaasreisijad. 

Kui perekond kuulis oma koera nimega Kokito kapis haukumas, proovisid nad lennusaatjaid sellest teavitada ning paluda koera alla võtmist. Paraku aga olevat salongipersonal nende palveid ignoreerinud.

«Lennu ajal meie koer haukus ja haukus ja mitte ükski lennusaatja ei tulnud,» selgitas Sophia nuttes. «Me ei saanud püsti tõusta, kuna oli tugev turbulents ja meid ei lubatud,» lisas ta. Lisaks oli Catalina Robledol süles ka imik. 

Pärast lennuki maandumist proovis Robledo koera elustada, kuid Kokito ei hakanud hingama. Sellel hetkel tuli nende juurde ka koera kappi sundinud lennusaatja, kes proovis väita, et tal polnud aimugi, et kotis on koer.

Sophie sõnul ütles lennusaatja «Oh, mul on kahju. Ma ei teadnud, et see on koer. Arvasin, et see on tavaline kott.» Aga Robledo ja ta tütre sõnul lennusaatja valetas, kuna nad just seetõttu puiklesidki lennusaatja käsule vastu, et kotis oli koer.

«Ma maksin selle eest, et saaksin oma koera lennukisse tuua, mitte selle eest, et teda panna kappi lämbuma,» ütles Robledo ahastades. 

Mitmed kaasreisijad on sotsiaalmeedias teatanud, et lennusaatja oli vägagi teadlik koera olemasolust kotis.

Maggie Gremminger kirjutas Facebookis, et ta nägi pealt, kuidas lennusaatja käskis ühel reisijal oma koera üles kappi panna, reisija resoluutsest keeldumisest hoolimata. Kui avastati, et koer on surnud olevat Gremmingeri sõnul lennusaatja ilmselgelt valetanud. 

«See oli ilmselge, et kotis oli koer ja ma kuulsin, kuidas reisija talle ütles, et tema kotis on koer,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles