Eestlaste päikesepuhkus Balil päädis ebaseadusliku kinnipidamisega (5)

Ester Põldma
, keeletoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automaatrelvad ja kuulivestid kuuluvad Indoneesia politsei eriüksuslaste standardvarustusse.
Automaatrelvad ja kuulivestid kuuluvad Indoneesia politsei eriüksuslaste standardvarustusse. Foto: Reuters/ScanPix

Automaaditoru kuklas ja käed selja taha seotud, ei mingit võimalust võtta ühendust Eesti välisministeeriumi või kohaliku konsuliga – sellisesse olukorda sattus 14. märtsil Bali turismi Mekas Nusa Duas hotelli pakutud tutvumiskokteili nautima läinud Eesti reisiseltskond.

Laisk kuumusest tiine pärastlõuna maalilise vaatega katusekohvikus Bali turistide Mekas Nusa Duas. Meie viieliikmeline reisiseltskond on selja taha jätnud ühe imepärase puhkusenädala paljukiidetud Bali saarel ja teise palju enam kiitmist väärival Gili Airi saarel. Viimase nädala oleme otsustanud lasta oma keha ja meeli hellitada korralikus neljatärnihotellis.

Jõuame kokteilitellimuse ja edasiste plaanide arutamise kõrval märgata, et katusekohviku unisusse on peale meie veel end sisse seadnud üks «huvitav» seltskond – muljet avaldavate musklite ja kehamaalingutega hiiglasekasvu valget verd meesterahvad.

Äkki näen üllatusega, et paari meetri kauguselt läheneb meie lauale üks siiani unustamatu musta näomaski ja automaadiga mees. Ja neid on palju – mõne hetkega on kogu baari vallutanud paarkümmend mustade maskide ja automaatidega inimest.

Kõik toimub nii ruttu, et ei jõuagi midagi mõelda: järgmisel hetkel on meie seltskonna kolmel mehel käed selja taha aheldatud ja nad sinnasamma kohvikupõrandale kamandatud, automaaditoru kuklasse suunatud.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles