Petised püüavad Ryanairi loteriist kasu võita

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lennufirma Ryanair hoiatas läinud nädala lõpus oma kliente petturite saadetud e-kirjade eest. Petturid teatavad lennufirma nimel saajatele võidust ja nõuavad võidu kättetoimetamise eest raha.

Lennufirmal on ka tegelikult käimas lotokampaania, kuid tegemist on kiirloteriiga, kus võit selgub pileti kraapimisega. Samuti saab lotopileteid osta vaid lennukipardalt ning auhinna kättesaamiseks tuleb pöörduda otse lennufirma eest loteriid korraldava ettevõtte Brandforce poole.

Ryanairi esindaja Stephen McNamara nimetas petiste tegutsemist häbiväärseks ja toonitas, et nende korraldatud loteriis ei pea võitjad maksma mingeid tasusid.

Ryanairi teadet mujal meedias kommenteerinud eksperdid soovitavad skeptiliselt suhtuda kõikidesse lotovõitudest teatavatesse e-kirjadesse. Kindlasti ei tohiks taoliste teadete peale saata võõrastele oma isiklikke andmeid nagu isikukood ja krediitkaardiinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles