Lendu läinud mütsi püüda proovinud turist kukkus Hawaiil surnuks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oahu piirkond, kus noormees surnuks kukkus
Oahu piirkond, kus noormees surnuks kukkus Foto: Steen Wackerhausen/PantherMedia / Scanpix

24-aastane noormees läks 1. aprillil sõpradega Hawaiil Olomana mägedele ronima, kui tuul viis järsku ühe tema sõbra mütsi lendu. Nooruk läks sõprade hoiatustele vaatamata mütsi kaljuveerele püüdma, kuid libises siis ja kukkus.

Arizonast pärit Nathan Stowell kukkus alla ligi 121 meetri kõrguselt ning päästjatel kulus mitu tundi, enne kui elumärkideta Stowell puude rägastikust leiti, vahendas People.

Päästjate esindaja Damien Kahaulelio sõnul oli piirkond, kust noormees leiti, väga tiheda taimestikuga ning Stowell oli kukkunud üsna järsult astangult.

Stowelli sõprade sõnul oli tegemist väga abivalmi inimesega, mis saigi noormehele saatuslikuks.

Õnnetust pealt näinud Jeff Keeneri sõnul lendas ühel neist müts peast ning Stowell oli öelnud, et kuna tal on parem tasakaal, läheb ta ise mütsile järele. «Ta oli lihtsalt suurepärane inimene. Me oleme õnnistatud, et ta on meie elus olnud,» lisas Keener.

Stowelli vanem õde Lexis Sweeney ütles, et pidas seda alguses aprillinaljaks. «Minu väikevend on 24-aastane ja ta on nüüd surnud,» ei suuda õde endiselt uskuda. Sweeney lisas, et vähemasti suri tema matkasõbrast vend tehes midagi, mida ta tõeliselt armastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles