Finnair valiti Euroopa parimate lennufirmade hulka

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Olaf Schulz/PantherMedia / Scanpix

Reisiportaal Tripadvisor reastas kasutajate tagasiside põhjal teist aastat järjest maailma parimad lennufirmad. Sel aastal valiti Euroopa parimate hulka ka põhjanaabrite Finnair ja Skandinaaviariikide SAS.

Selle nädala alguses tegi TripAdvisor teatavaks 2018. aasta Travelers' Choice parimad lennufirmad. Maailma parimaks lennufirmaks valiti Singapore Airlines ning Euroopa parimaks Virgin Atlantic Airways. Euroopa suurte lennufirmade kategoorias pälvis aga tunnustuse ka soomlaste Finnair.

Maailma parimate lennufirmade TOP 10:

1. Singapore Airlines

2. Air New Zealand

3. Emirates

4. Japan Airlines

5. Eva Air

6. Southwest Airlines

7. Jet2.com

8. Qatar Airways

9. Azul

10. Korean Air

Piirkondlike lennufirmade seas anti parimate seas välja vaid esikoht, ülejäänud parimaid lennufirmasid pingeritta ei seatud. Euroopa parimaks lennufirmaks valiti niisiis Virgin Atlantic ning parimate tunnustuse said Aeroflot, Austrian Airlines, Finnair, KLM Royal Dutch Airlines, Lufthansa, S7 Airlines, SAS, Swiss International Airlines ja Turkish Airlines.

Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja avaldas heameelt, et Soome lennufirma on aastaga tõusnud Tripadvisori kasutajate hinnangul Euroopa parimate lennufirmade edetabeli etteotsa.

Skuja sõnul mõjutavad klientide arvustused otseselt reisieelistusi, kuid on lennuettevõtetele samavõrd olulised klienditeeninduse arendamiseks.

Travelers' Choice edetabel põhineb Tripadvisori kasutajate 12 kuu jooksul lennufirmadele antud hinnangutel ja tagasisidel. Tripadvisor hakkas reisijate hinnanguid lennufirmade kohta koguma 2016. aastal ja parima lennufirma auhind anti esimest korda välja eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles