Unistuste töökoht? Lennufirma otsib suveks tööle 3300 eurose kuupalgaga «reisijat»

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Islandi odavlennufirma WOW Air palkab tööle professionaalse «reisija,» kes elaks kolm kuud Islandil ning lendaks sealt lennufirma poolt valitud kümnesse sihtkohta.

Islandi lennufirma WOW Air otsib enda meeskonda suvetöötajat, kes oleks nõus maailma avastama, kirjutas Travel+Leisure.

Töökohustuste hulka kuulub kolmeks kuuks Islandile kolimine, ringi reisimine ning toredatest reisidest videomaterjali salvestamine. Nagu see poleks juba niigi tore, saab õnnelik reisija endaga kõikjale kaasa võtta lennufirma kulul ka sõbra. 

Alates 1.juunist kuni 15.augustini hakkab võitjapaar elama Reykjaviki kesklinnas olevas korteris ning lendama ümber maailma. Reisidest pannakse siis hiljem kokku WOW Airi sihtkohtade digitaalne reisijuht.

Kümne töönädala jooksul reisib töö saanud reisijuht kaaslasega kaheksasse WOW Airi rahvusvahelisse sihtkohta ning nelja Islandi piirkonda. Iga reis kestab kaks kuni neli päeva.

Kõik elamis- ja reisikulud katab loomulikult lennufirma ning lisaks kaasneb tööga ka 4000 dollarine (ligi 3300 eurot) kuupalk.

Kui reisisellid on jõudnud mõnda lennufirma sihtkohta, teevad nad seal nii videoblogi kui ka lugusid Intagrami. Samuti hindavad nad iga linna toitu, ööelu, tegevusi, külalislahkust ning taskukohasust. 

Reiside lõpus panevad professionaalsed reisijad kokku kõiki neid piirkondi tutvustava digitaalse reisijuhi.

Tööle saavad kandideerida kõik vähemalt 18-aastased, kellel on Facebooki konto. Selleks tuleb lennufirmale saata kahe minuti pikkune video, kus kandideerija tutvustab oma kodulinna. Töökohale saab kandideerida kuni 14. maini SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles