Soome paar avas nudistidele mõeldud Airbnb

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Regis Duvignau / Reuters/Scanpix

Nudistidele mõeldud Airbnb laadne majutuslehekülg kannab nimetust NaturistBnB. Selle märkega majutusasutustes võib nii paljalt päevitada kui ka mööda maja riieteta ringi käia.

Airbnb nudistide versioonil on omaette veebileht ning nendesse sihtkohtadesse on oodatud kõik vabameelsed külalised, kirjutas The Sun. Veebilehel hakkavad olema peamiselt päikselistes sihtkohtades olevad majutused, et alastioleku luba ka ikka vabalt kasutada saaks.

NaturistBnB asutajateks on abielupaar Petri ja Minna Karjalainen, kes proovisid Airbnb kaudu nudiste majutada, kuid tundsid, et see pole siiski võimalik. Kuna nad armastavad ka ise alasti puhata, otsustasid nad luua omaenda nudistidele mõeldud majutust pakkuva veebilehe.

«Ma arvan, et see on väga lahe võimalus minna neisse põnevatesse linnadesse ning kohtuda sarnase maailmavaatega inimestega ning nende juures ka ööbida,» selgitas Petri.

Tema sõnul mõtlesid nad abikaasaga, et oleks tore, kui oleks olemas nudistidele mõeldud majutuslehekülg, justnagu Airbnb. 

«Kõik meie leheküljel olevad majutusasutused on mõeldud nudismi harrastavatele inimestele,» lisas Petri.

NaturistBnB on olnud üleval juba kaks kuud ning selle aja jooksul on leheküljega ühinenud majutusasutusi nii Lõuna-Prantsusmaalt, Hispaaniast, Hollandist, Kanadast, Ameerika Ühendriikidest, kui ka Suurbritanniast.

Mis muudab aga ühe majutusasutuse nudistide jaoks sobivaks? Enamikel neist on suured aiad või rõdud, kus saab alastiolekut nautida, kuid mõnes on ka lihtsalt nudistidele mõeldud ruumid.

Kuigi alastiolek on nendes asutustes väga teretulnud, kehtib reegel, et külalised peaksid alati käterätti kaasas kandma, juhul kui nad kuhugi istuda soovivad. 

Veebilehekülg soovitab külastajatel luua silmside ning vältida teiste paljaste inimeste vahtimist. 

«Nudistlik keskkond peaks olema turvaline, mitte-seksuaalne ruum,» seisab NaturistBnB kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles