Justkui stseen Titanicult: kruiisilaeva koridorid täitusid veega

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @abcworldnewstonight

Eelmisel neljapäeval tekkis Kariibi merel seilaval Carnival Dream kruiisilaeval veerike, mistõttu täitusid koridorid paanikas reisijate silme all veega.

Kruiisilaeva reisija Marla DeAnn Haase postitas Facebooki nii video kui ka fotod veega täituvast koridorist, mis näeb välja justkui stseen «Titanicu» filmist, kirjutas Miami Herald.

«Mm.. FB rahvas... see on harv hetk internetiühendusest... meie kruiisilaev on üleujutatud, me kuulsime viiuleid ja köögiriistu kukkumas. Mis toimub... palvetage meie eest,» seisis juba nüüdseks eemaldatud postituses.

«Ma päriselt arvasin, et see on stseen «Titanicust,» kommenteeris üks Facebooki kasutaja DeAnn Haase postituse all.

Teine kasutaja vastas, et ei suuda isegi mitte ette kujutada, kui hirmus see pidi olema. «Loodan, et teiega on kõik korras ja saate kõik täielikult oma raha tagasi!» lisas ta.

Carnival Cruise Line kinnitas, et reisijad, keda veeuputus mõjutas, saavad raha tagasi ning neile antakse 50-protsendiline sooduskupong järgmisele kruiisile. Samuti anti neile võimalus reedel tagasi koju lennata.

Carnivali esindaja sõnul tekkis rike laeva tuletõrjesüsteemis ning tööle hakanud sprinklerid ehk vett piserdavad kustutid uputasid üle 50 laeva kajutit. 

Paar tundi pärast esimest postitust jagas DeAnn Haase uut videot sellest, kuidas Carnivali meeskond koridore veest tühjendada üritas.

Carnival saatis pärast vahejuhtumit välja teadaande: «Me oleme tänulikud oma külaliste mõistva suhtumise eest ning palume siiralt vabandust. Samuti tahame tänada oma meeskonnaliikmeid kiire tegutsemise ja raske töö eest.»

Kruiisilaev alustas teekonda 29. aprillil New Orleansi linnast ning oli veerikke ajal just Belizest lahkunud Cozumeli saare poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles