SAS tegi oma Hong Kongi lendudega olulise muudatuse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JOHAN NILSSON / AFP/Scanpix

Lennufirma SAS teatas, et sel aastal muutub Hong Kongi lennuliin ning edaspidi ei välju lennud enam Stockholmi Arlandast, vaid Kopenhaageni lennujaamast.

Hong Kongi liin on käigus olnud kolm aastat, kuid SASi sõnul on neil olnud algusest peale probleeme liini kasumlikkusega. Samas peaks liinimuudatusega kaasnema reisijate jaoks nii mõnigi pluss, näiteks lisanduvad öölennud.

«Muidugi on kurb, et me kolime Stockholmist ära, aga Kopenhaagen pakub pikemas perspektiivis paremaid võimalusi ja me saame parandada SASi kliendikogemust,» vahendab The Local SASi asepresidendi Karl Sandlundi sõnu.

Uuel liinil on väljumisi viis korda nädalas ning piletid läksid müüki eelmisel nädalal. Esimene lend väljub 28. oktoobril. SAS kinnitas, et reisijad, kes on juba piletid ostnud, saavad uued piletid väljumisega Kopenhaagenist. Ilmselgelt ei rõõmusta muudatuse üle kõik rootslased, kuid teisalt on ilmselt taanlased või Lõuna-Rootsi elanikud asja üle õnnelikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles