Vaata, milline näeb välja Hello Kitty teemaline kiirrong

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Jaapanis hakkab selle nädala lõpus sõitma Hello Kitty teemalise disainiga kiirrong. 

Hello Kitty kiirrongiga saab sõita kolme kuu jooksul Jaapani lääneosa linnade Osaka ja Fukoka vahelt ning esimese sõidu teeb rong selle nädala lõpus, kirjutas BBC. Rong sõidab firma West Japan Railway alt ja kompanii loodab edendada Hello Kitty rongiga kohalikku turismi. 

 

Hello Kitty teemaliseks on kujundatud nii aknad, istekohad kui ka põrand. Esimeses vagunis ei ole istekohti, kuid reisijad saavad seal osta kohalikku traditsioonilist Lääne-Jaapani toitu ja suveniire. Ühes vagunis on ka hiiglaslik Hello Kitty kuju, riietatud rongisaatja vormirõivastesse, millega huvilised saavad teha pilte. 

Hello Kitty karkteri autoriks on Yuko Shimizu, kes lõi maailmakuulsa ikooni 1974. aastal. Jaapani kiirrongis võib Hello Kittyt kohata pea kõikjal, kasvõi vetsupaberil. Brändi väärtust on hinnatud miljardile Ameerika dollarile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles