Austraalia lennujaam kutsus jänesepoja tõttu välja pommirühma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist/@eugeneboisvert

Lõuna-Austraalias asuvas Adelaide lennujaamas kutsuti möödunud kolmapäeval välja pommirühm, kuna naiste tualettruumis oli ilma omanikuta kahtlane liigutav pagas.

Suur oli pommirühma imestus, kui plahvatusohtliku seadme asemel leiti eest hoopis väike jänes, kirjutas Travel+Leisure.

Spordikotis oli noor isane kääbusküülik, kel oli küljes küll punane rihm, kuid mitte ühtegi viidet endiselt teadmata omanikule.

Adelaide lennujaama töötajad andsid jänese üle Austraalia loomade julmuse ennetusega tegelevale organisatsioonile RSPCA, kes viisid loomakese turvalisemasse keskkonda, kus talle ka uut kodu hakatakse otsima.

Organisatsiooni esindaja Nalika Van Loeneni sõnul pole tema 26-aastase karjääri jooksul kordagi midagi sellist ette tulnud ning ka pommirühm oli olnud väga üllatunud. Van Loenen lisas, et jänese eest oli hästi hoolitsetud ning kuna küülik on ka ilmselgelt treenitud, jääb mõistatuseks miks keegi looma hülgas.

Van Loeneni arvates võis jänese hülgamine juhtuda mitmel põhjusel. «Tema omanik võis olla riigist lahkumas ja teadis, et kui ta jätab oma lemmiku rahvarohkesse kohta, loom leitakse. Või plaanis ta jänese lennukisse smugeldada, kuid lõi viimasel hetkel araks,» sõnas Van Loenen. 

Jänesepoeg sai nimeks kuulsa lennukitootja järgi Boeing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles