Kanadalased tegid rattavarguse ohvriks langenud eestlase jaoks toetusfondi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis gofundme lehelt

Jalgrattaga ümbermaailmareisil olev eestlane Risto Prii langes esmaspäeval Kanadas Winnipegi linnas rattavarguse ohvriks. Kuriteost löödud kanadalased tõttasid aga eestlasele appi ning algatasid Gofundme lehel Risto jaoks toetusfondi.

Toetusfondi algatasid Winnipegi elanikud, kes soovad eestlasele näidata, et rattavargusest hoolimata elavad nende linnas siiski toredad elanikud.

Gofundme lehel seisab Risto toetuseks algatatud rahakogumise juures nii:

«Meie linnas (Winnipegis) olles varastati St. B-s garaažis olnud Risto Prii jalgratas ja esemed. Näitame talle, kuidas meie linn suudab ühise eesmärgi nimel kokku tulla ning kui imelised inimesed selles linnas elavad. Palun annetage siia fondi, et ta saaks osta uue jalgratta ja vajalikud esemed, et oma reisi jätkata.»

Praegu on fondi annetatud 330 dollarit (ligi 215 eurot).

Risto ise oli kohalike sõbralikkusest liigutatud ning tänas oma Facebooki kontol nii Winnipegi elanikke kui ka eestlasi, kes talle pärast rattavargust toetust ja abi on avaldanud.

«Ma ei suuda siiani uskuda, kõike mis juhtunud on. Ma olen andnud 4–5 intervjuud televisioonis ja raadios ning mitmes ajalehes. Nii palju on toredaid inimesi, suur-suur tänu teile kõigile!» kirjutas Risto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles