Trumpi ja Putini kohtumine tõstis Helsingi hotellihinnad lakke

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi
Helsingi Foto: Alexander Maximov / PantherMedia / Scanpix

Trump ja Putin kohtuvad Helsingis esmaspäeval 16. juulil ning juba on näha selle mõju linna majutusasutustele.

Kohtumise eel on mitmed Helsingi nelja- ja viietärnihotellid oma hinnad kahekordistanud, samal ajal kui väiksemad hotellid on olnud sunnitud hoopis hindu langetama, kirjutas Yle.

Kuigi majutushinnad on olnud Putini ja Trumpi tuleku tõttu kõikuvad, oli suurimat hinnatõusu märgata just möödunud nädalal. Mitmed populaarsed luksushotellid on tõstnud hinnad 550 euroni öö kohta ning kõige suurem summa tuleb välja käia päev enne kohtumist Helsingis ööbida soovides.

Vähem kui nelja tärniga hotellid on aga hoopiski hakanud hindu langetama, püüdes külastajaid meelitada lennupiletitele sarnaselt viimase hetke pakkumistega. Näiteks maksis veel kolmapäeval ühe Helsingi kesklinna hotellituba 400 eurot öö kohta, kuid neljapäeva õhtuks oli sama toa eest hind langenud juba 120 euro peale.

Neljapäeva õhtul läbi viidud hotellihindade otsingu tulemusena selgus, et soodsaima öömaja võib kohtumise ajaks leida 20 euro eest. Tegemist on kesklinnast kümne kilomeetri kaugusel oleva hosteliga, kus selle raha eest saab voodikoha jagatud toas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles