Tarbijakaitseamet soovitab vältida Air Balticu piletite ostmist

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarbijakaitse Tallinna kontor.
Tarbijakaitse Tallinna kontor. Foto: SCANPIX

Lätlaste lennufirma Air Baltic jättis esmaspäeval ja teisipäeval ilma ühegi põhjenduseta ära kokku 14 lendu, teiste seas puudutas see ka kaht lennukitäit inimesi Tallinnas. Seepärast soovitab tarbijakaitseamet tolle firma lendudele pileteid mitte osta.

Tarbijakaitseamet pole seni Air Balticuga seoses ühtegi kaebust saanud, ent ameti pressiesindaja Kadri Kauksi sõnul helistati eile paaril korral infotelefonile ja küsiti, kas Air Balticu pileteid tasub osta, kirjutab Õhtuleht.

«Üldiselt on praegu Air Balticu pileteid ostes tavalisest kõrgem risk, kuna probleemid nimetatud lennufirma lendudega on väga aktuaalsed ning leidnud ka laia kõnepinda. Tarbijakaitseamet ei saa tarbijatel keelata osta Air Balticu lennukipileteid, kuid oleme soovitanud seda mitte teha, võttes arvesse hiljutisi lendude tühistamisi, sealjuures põhjendamata sellise tegevuse tagamaid,» räägib Kauksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles