Eesti hotellid - meil kallid, mujal soodsad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Bastian

Kuigi hotellide hinnad maailmas üldiselt langevad, tegid Tallinna hotellid aastaga ühe suurema, 24- protsendilise tõusu.


Hinnavõrdlus pärineb veebilehelt Hotels.com, kus analüüsiti ligi 68 000 hotelli voodikoha maksumust ühe öö eest selle aasta kolmandas kvartalis, vahendab

VG Nett

.



Kuigi hinnad Norra hotellides ei ole aastaga muutunud ning on stabiilselt samal tasemel püsinud, läksid nad siiski sellel aastal Euroopa tabelit juhtima ning keskmine voodikoha hind on umbes 2230 Eesti krooni.



Norrale järgnevad tabelis Šveits, Taani, Suurbritannia ja Rootsi, tabeli lõpus on aga Tšehhi, Ungari, Poola, ja Eesti (Tallinn), kus voodikoha keskmine hind on 1170 krooni.



Üldiselt on Euroopas aga keskmised hinnad langenud ning eriti suure, 13-protsendilise langusega paistab silma muidu kalleima reisisihina tuntud Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles