Ehmatav video: ninasarvik rammis safaril olnud turistide autot

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Mehhikos Pueblas asuvas Africami safaripargis leidis aset ohtlik vahejuhtum, kus ninasarvik asus turistide maasturit ründama ning üritas seda suisa ümber lükata.

Kuigi safari külastamine on autosse jäädes enamasti üsna ohutu tegevus, võivad suuremad loomad siiski uudishimulikele turistidele parajat närvikõdi tekitada.

Africami safaripargis jäi videolindile emase ninasarviku viha, kes üritas turistide autot ümber lükata, kirjutas Travel+Leisure. Olukorda filmisid maasturi taga autos olnud külastajad. 

Videost on näha, et kõigepealt ründas ninasarvik autot küljeosast, kuid liikus siis maasturi taha ning hakkas sarvega autot tõstma. Selle peale hakkas auto vaikselt sõitma ning ninasarvikul kellelegi viga teha ei õnnestunud.

Hetkel ei ole veel teada, miks võis ninasarvik turiste rünnata, kuid pargi esindajad arvasid, et see võis olla seotud ninasarvikute paaritumishooajaga.

«See ninasarvik eraldati teistest ning ta jääb sinna kuni tema viljakas aeg on lõppenud,» lisas pargi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles