Berliini lennujaama turvatöötajad pidasid sekslelu käsigranaadiks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Monika Habicher / PantherMedia / Scanpix

Eile 7. augustil suleti osaliselt Berliini Schönefeldi lennujaam, kuna ühe reisija pagasist leiti kahtlase kujuga sekslelu.

Berliini Schönefeldi A terminal evakueeriti osaliselt, kui turvakontroll teatas politseile, et ühe reisija pagasist on leitud kahtlane ese, kirjutas Airlive.net.

Reisija, kellele seade kuulus, kirjutas hiljem sotsiaalmeedias, et lennujaama politsei võttis ta passikontrollis kinni ning viis endaga kaasa küsitlemiseks.

«Ma läksin ühe politseiniku juurde ja ütlesin, et ma pean oma kotti pagasikäitlejatega kontrollima. Ta küsis mu nime ja passi. Seejärel ütles ta midagi oma raadiosse ning mitu automaatidega relvastatud politseinikku jooksid minu peale tormi,» kirjeldas reisija. 

Lennujaama turvatöötajad olid kummalist eset käsigranaadiks pidanud, kuid selgus, et tegemist oli hoopis kaks nädalat varem ostetud vibraatoriga.

Saksa politsei sõnul suleti lennujaama check-in ala umbes tunniks ning see mõjutas mitmeid lende.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles