Turistide vaidlus parima fotokoha pärast päädis massikaklusega

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: stefano carnevali / PantherMedia / Scanpix

Ilusate piltide tegemine on paljude jaoks üks kõige olulisemaid puhkuse osasid. Seega pole imestada, et Roomas kuulsa Trevi purskkaevu juures turistid parima pildistamiskoha pärast aeg-ajalt kaklema kipuvad.

Roomas asuv ikooniline Trevi purskkaev on alailma ülerahvastatud, mistõttu võib seal pildistamise jaoks ideaalse paiga leidmine raskendatud olla. Möödunud nädalal läksidki turistid, kes soovisid samal ajal samas kohas ühe endli (selfie) teha, kaklema, kirjutas Lonely Planet.

19-aastane hollandlanna ja 44-aastane ameeriklane leidsid mõlemad suurepärase koha foto tegemiseks ning läksid selle tõttu vaidlema. Eriarvamused kulmineerusid kiirelt füüsiliseks kähmluseks, kus kasutusele võeti nii kõrvakiilud kui rusikad. Ootamatu kaklusega ühinesid ka mõlema turisti perekonnad.

Kui kaks politseinikku lõpuks kaklust lahutama tulid, osales kähmluses kokku kaheksa inimest, nende hulgas ameeriklase 17-aastane tütar ning hollandlase 13-aastane õde. Pärast politseinike sekkumist läks kamp mõneks ajaks lahku, kuid kohe kui korrakaitsjad olid eemaldunud algas kähmlus taas, mistõttu kutsuti juurde kaks lisapatrulli.

Terve grupp viidi lõpuks Via della Greca politseijaoskonda, kus kõik said süüdistuse ähvardavas käitumises ja vägivallas. Peale mõne sinika ja kriimustuse ei saanud keegi kaklusest tugevamaid vigastusi.

Trevi purskkaev on üks kõige populaarsemaid vaatamisväärsusi Roomas ning väidetavalt on tegemist maailma kõige kuulsama purskkaevuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles