Hispaanias puhanud briti vanaproua nõuab hüvitist: seal oli liiga palju hispaanlasi! (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freda Jackson koos nõudekirjaga
Freda Jackson koos nõudekirjaga Foto: Lancashire Telegraph / SWNS.com / Scanpix

81-aastane briti vanaproua Freda Jackson läks Benidormi puhkama, kuid oli täielikult pettunud. Naise sõnul rikkus tema reisi nimelt see, et seal oli liiga palju hispaanlasi. 

Jacksoni sõnul sai tema puhkus rikutud, kuna hotellis, kus ta viibis, oli «liiga palju hispaanlasi», kirjutas Unilad. Seetõttu nõuab ta reisikorraldajalt Thomas Cookilt kogu puhkusele kulutatud raha tagasi.

«Hotell oli täis hispaanlastest puhkajaid ja nad käisid meile tõeliselt närvidele, sest nad olid lihtsalt nii ebaviisakad,» sõnas Jackson.

Jackson on pensionil olev hooldaja, kel on raskusi liikumisega ning naise põhimureks olevatki olnud see, et hotellis viibinud hispaanlased olid vanaproua peaaegu pikali jooksnud. 

«Ühel õhtul üks hispaanlane oleks mu peaaegu pikali jooksnud ja ta lihtsalt kõndis minema ilma igasuguse vabandamiseta,» selgitas naine hämmeldusega.

Samuti jäi Jacksonile ette, et kogu hotelli meelelahutus oli suunatud hispaanlastele. «Miks ei saa hispaanlased kuhugi mujale puhkama minna?» ahastas ta.

Naise sõnul broneeris ta kahenädalase reisi maineka reisifirma Thomas Cooki kaudu, kus talle soovitati Poseidon Playa hotelli, kus naine ka ööbis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles