Adrenaliinijanus turist hukkus sillalt jõkke hüpates

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @dannijadehogan

Möödunud kolmapäeval hukkus Sicamouses Briti Columbias noor naine, kes hüppas alla Bruhni jõe sillalt.

23-aastane uus-meremaalane Danni Hogan läks oma elu parimale reisile, kus naine plaanis rännata terve aasta, kirjutas news.com.au. Paraku said nädal aega tagasi naise rännakud traagilise lõpu.

Hogan läks koos kolme naisega Bruhni jõe sillalt alla hüppama, mis on turistide seas ülimalt populaarne tegevus. Sild asub 20 meetri kõrgusel Sicamousi kanali kohal ning ühendab kahte populaarset paadisõidu piirkondi Shuswapi ja Mara järvi.

Pärast hüpet ei tulnud aga Hogan enam pinnale. Õnnetuse pealtnägijad aitasid Hogani kaldale vedada, kust ta viidi koheselt haiglasse, kuid kahjuks naise elu enam päästa ei õnnestunud.

Kanada politsei sõnul surmajuhtumit küll uuritakse, kuid praegu ei ole selles midagi, mis viitaks kuriteole.

Briti Columbia võimud hoiatavad inimesi, et Hogani hukkumine on sel hooajal juba teine surmaga lõppenud veeõnnetus järveäärses kuurortlinnas Sicamousis.

«Kuigi julgustame inimesi välja minema ning nautima kõike, mida sel piirkonnal on pakkuda, ei väsi me rõhutamast, kui oluline on pöörata tähelepanu siltidele ja hoiatustele, mis on välja pandud teie turvalisuse jaoks,» sõnas Sicamousi politsei esindaja Murray McNeil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles