Napsutanud turist hüppas kruiisilaevalt alla ning hulpis kümme tundi meres (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kay Longstaff pärast leidmist
Kay Longstaff pärast leidmist Foto: STR / AFP/Scanpix

Laupäeval hüppas Briti turist Kay Longstaff purjus peaga pärast kaaslasega tülitsemist Vahemere kruiisilaevalt merre ning leiti imekombel kümme tundi hiljem elusana.

Kui algselt arvati, et 46-aastase reisija lükkas üle parda tema kaaslane, siis nüüd on teada, et tõenäoliselt Longstaff siiski hüppas ise kruiisilaevalt merre pärast kaaslasega tülitsemist, kirjutas news.com.au.

Pardal olevatest kaameratest oli selgelt näha, et enne vette langemise hetke oli naine üksi, mistõttu arvatakse, et ta hüppas ise, mitte ei kukkunud. Naise kaaslase sõnul olid nad mõlemad napsutanud ning läksid vaidlema. Seejärel jättis ta naise üksi ning läks kajutisse, pärast mida kadus naine vetevoogudesse.

Kruiisilaev oli teel Horvaatiast Vargarola sadamast Veneetsiasse, kui teatati, et üks reisija on kukkunud üle parda.

Laev pöördus tagasi naise vette kadumise paika, kuid ei paraku ei õnnestunud reisijat enam leida, mistõttu ühines otsingutega Horvaatia rannapääste. 

Kuigi naise ellujäämise lootus oli väike, leiti Longstaff kümme tundi hiljem ja kaks kilomeetrit vette hüppamise paigast eemal merest elusana.

Tema enda hinnangul aitas just jooga praktiseerimine tal nii kaua vees vastu pidada. Samuti laulis ta vees olles terve öö, et mitte külma tunda. Naise leidmise hetkel olid tal kerged alajahtumise tunnused, kuid arstide sõnul ei olnud tema seisund eluohtlik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles