Galerii: New Yorgi lennujaamas pandi suur reisilennuk haiguspuhangu tõttu karantiini

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul 520 reisijaga Dubaist saabunud Emiratesi lennuk pandi karantiini, kuna mitmed reisijaid olid lennu ajal haigestunud.

Lennuk maandus kohaliku aja järgi kell 9.10 hommikul John F. Kennedy lennujaamas New Yorgis ning pandi karantiini kohe pärast maandumist, kirjutas Airlive.net.

Kuigi varem oli USA haiguste kontrolli ja ennetuse keskus (CDC) teatanud, et haigestunud oli ligi sada reisijat, kinnitasid Emiratesi esindajad nüüd, et tegelikult oli neid siiski vaid kümme.

«Emirates saab kinnitada, et ligi kümme reisijat Dubaist New Yorki suundunud lennu EK203 pardal haigestusid. JFKs maandudes kontrollisid haigestunud reisijaid ettevaatusabinõuna kohe tervishoiutöötajad ning need, kes vajavad arstiabi, saavad seda. Kõik teised reisijad lastakse peagi vabaks,» sõnas lennufirma esindaja.

CBS News andmetel teatasid Emiratesi piloodid, et mitu reisijat ning meeskonnaliiget olid kurtnud gripilaadsete sümptomite üle, mille peale reageerisid JFK lennujaama päästjad suurte jõududega.

Lennuki võtsid maandudes vastu politseiautod ja kiirabi ning lennuki vaatas üle CDC. Pardal olnud reisija Erin Sykes postitas ka video maski ja kindaid kandvatest ametnikest, kes mõõtsid, kas reisijatel on palavik.

New Yorgi terviseameti andmetel viidi kümme inimest haiglasse ning tegemist polnud millegi tõsisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles