Hispaania kuurordi hotellidel on minibaari alkoholipudelitesse urineerivatest turistidest kõrini

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lukasz Janyst / PantherMedia / Scanpix

Hispaania Costa Blanca hotellid on otsustanud tubadesse minibaare enam mitte panna, kuna mitmed turistid jõid alkoholi ära ning asendasid siis selle uriiniga.

Hiljutises uuringus selgus, et üks kolmest turistist tunnistas, et on minibaarist alkoholi ära joonud ning asendanud selle siis vee või mõne muu vedelikuga, et vältida nende eest üüratute summade maksmist, kirjutas Daily Mail.

Costa Blanca ja Benidormi hotellide liidu Hosbeci andmetel on kõige suuremateks süüdlasteks peamiselt briti turistid.

Hosbeci esindaja rääkis kohalikus meedias, et kuigi see võib tunduda naeruväärne, on see täiesti tõsi.

«Meil on olnud inimesi, kes on pudelid uriiniga täitnud ning tänu jumalale on hotellitöötajad selle alati avastanud,» selgitas esindaja.

Minibaaridest täielikult loobumine tuleb pärast kohalikku seadusemuudatust, kus Costa Blanca hotellid ei ole enam kohustatud tubades minibaare pakkuma.

Minibaari pudelites alkoholi asendamine mõne muu vedelikuga on üks levinumaid rikkumisi, mida hotellikülastajad korda saadavad. Teiste tavapärasemate rikkumiste seas on näiteks rätikute varastamine, buffet lauast toidu kaasa toomine ning registreerimata külaliste oma toas majutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles